Cerca avançada

Capítols

Capítol 10

EDUCATS PER LA MOBILITAT

Com inserir en la formació dels més joves valors i arguments per crear una mobilitat conscient? Presentem percepcions dels més joves en relació a la mobilitat, quines son les seves demandes de futur, quins els seus patrons i com pensen que aquesta hauria de ser....

cca laptp Caixa Penedès Departament de Medi Ambient i Habitatge

Inici > Vídeos

Vídeos

22/04/2009

Mobilitats

Plantegem un espai televisiu on a banda de mostrar la realitat i les possibles alternatives a l’entorn del fenomen de la mobilitat, es fomenti una mobilitat sostenible i efectiva en la voluntat de reduir les emissions de gasos contaminants a l’atmosfera.

La sèrie aposta de forma decidida per una mobilitat segura, que minimitzi els riscos i els elevats costos socials que genera l’accidentalitat derivada de la mobilitat.
Ens interessarem per les noves tecnologies aplicades al mon de la mobilitat. Automatismes en els sistemes de transport, millora en la gestió de les infraestructures, informació personalitzada.
Ús social de nous sistemes de mobilitat. Com els nous usos de la societat, fruit dels nous temps, esperonen i demanden canvis en el context de la mobilitat.
Propostes innovadores i sostenibles en el context de la mobilitat.
Comparteix
Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl